Pengarah Pusat Penerbit Menjadi Panelis Bengkel Strategi Penulisan Jurnal Berimpak Di UKM | PENERBIT UPM
» BERITA » Pengarah Pusat Penerbit Menjadi Panelis Bengkel Strategi Penulisan Jurnal Berimpak di UKM

Pengarah Pusat Penerbit UPM, Prof. Ir. Ts. Dr. Mohamed Thariq Hameed Sultan telah dijemput untuk menjadi Panelis dalam Bengkel Strategi Penulisan Jurnal Berimpak pada 5 Mac 2024 yang lalu bertempat di Bilik Mesyuarat Tan Sri Dato’ Abdul Jalil Hassan, Aras 2, Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

Bengkel anjuran Institut Alam dan Tamadun Melayu (ATMA) UKM ini telah berlangsung dengan jayanya dan dihadiri oleh barisan peserta yang komited dalam menghasilkan jurnal yang berkualiti dan berimpak tinggi.

Tarikh Input: 12/03/2024 | Kemaskini: 12/03/2024 | marlina_is

SXEcIAo~